Olomoučanky porazily v přípravě elitní polský klub

Prvními soupeřkami volejbalistek Univerzity Palackého Olomouc v rámci letní přípravy na novou sezonu byly hráčky elitního polského klubu Bielsko-Biala. S týmem z ligy, která patří k nejlepším v Evropě, odehrály vysokoškolačky na jeho půdě dva duely, v nichž jednou prohrály 1:3 a jednou zvítězily stejným poměrem.

„V Polsku jsme odehráli dva kvalitní přípravné zápasy proti skvělému soupeři. V tom prvním jsme byli dva sety v základní sestavě vyrovnaným protivníkem a za stavu 1:1 jsme po dohodě s domácími nasadili do dalších sad především juniorky a kadetky. Výsledek 1:3 byl tedy očekávatelný, přesto jsem s naším projevem spokojen,“ hodnotil kouč VK UP Petr Zapletal.

Pro druhé střetnutí už měl olomoucký kormidelník k dispozici pouze desítku hráček ženského týmu, protože jejich mládežnické kolegyně odjely na vlastní přípravný turnaj. „Proto jsme druhý zápas odehráli prakticky v základní šestce a výsledkem byla výhra 3:1. „Šlo o velmi bojovný zápas, v němž se potvrdilo, že se nám povedlo postavit velice cílevědomý a odhodlaný tým, což byl náš záměr. Holky se daly rychle spolu dohromady a komunikují i na trénincích, což mě moc těší. Jsem zvědavý, co vše spolu dokážeme,“ těší se Zapletal.

Další přípravné duely čekají Olomoučanky v domácím prostředí 3. a 4. září, kdy přivítají stejného soupeře, tedy polský celek Bielsko-Biala.

7 komentářů: „Olomoučanky porazily v přípravě elitní polský klub

  • 30.8.2020 (16:14)
    Permalink

    Druhá nahrávačka je na soupisce týmu. Je to Srbka Jovana Gogič. Olomouc je její 11 štace, takže zkušeností má na rozdávání.

  • 1.9.2020 (18:20)
    Permalink

    Evropa možná jo, ale aktualizace článků má k ní hodně daleko…

  • 2.9.2020 (12:55)
    Permalink

    Zdravím. Za ten web se fakt styďte. A-Tým a holky tam nemají fotky, nic. Soupisky z minulých let? Jako proč? Opravte to proboha. Děkuji moc

    • 2.9.2020 (13:41)
      Permalink

      Dobrý den,
      vydržte, prosím, v PR týmu klubu dochází k organizačním a personálním změnám, nejpozději se začátkem sezony začneme fungovat lépe.:-) Díky za podporu a těším se na viděnou.

      Adam Fritscher

    • 2.9.2020 (16:30)
      Permalink

      Dobrý den, platí rozpis Tomi remont cupu, jak je uvedený na Facebooku? Nebo můžou nastat změny? Prostějov má na stránkách, že s námi hraje už v pátek ve 14:00. Děkuji za odpověď

    • 2.9.2020 (16:42)
      Permalink

      Dobrý den,
      bohužel epidemiologická situace s sebou nadále přináší neplánované a nevítané zvraty a překvapení. Prosíme Vás i všechny fanoušky o trpělivost, „definitivní“ rozpis se pokusíme na webu zveřejnit co nejdřív. A i ten nebude do příštího pátku bez nebezpečí změn. Díky za pochopení! Těšíme se na utkání na viděnou.

      Srdečně zdraví

      Adam Fritscher

  • 5.9.2020 (19:00)
    Permalink

    a vítězství v ,, druhém mači,, s polkama asi také proti juniorkám v části zápasu ! ? co ? Dyt polský a český volejbal – to je a bude eště ROKY nesrovnatelná kvalita – samo pro Polsko – ženy aj muže !!

Komentáře nejsou povoleny.