Ženy VK UP jsou sportovním kolektivem Olomoucka, Jiří Teplý má Cenu Drahoše Válka

V honosném prostředí olomouckého Arcibiskupského paláce se odehrálo slavnostní vyhlášení 54. ročníku ankety Nejlepší sportovec Olomoucka, kterou pořádá statutární město Olomouc ve spolupráci s Regionálním sdružením České unie sportu. V hlavní kategorii nej sportovních kolektivů zvítězily volejbalistky VK UP Olomouc, úřadující mistryně republiky a držitelky Českého poháru. Prestižní Cenu Drahoše Válka obdržel jejich dlouholetý trenér a místopředseda klubu Jiří Teplý. Gratulujeme!

123-sportovec-ol 101-sportovec-ol

3 komentáře: „Ženy VK UP jsou sportovním kolektivem Olomoucka, Jiří Teplý má Cenu Drahoše Válka

  • 28.2.2020 (9:54)
    Permalink

    Velka gratulace celému týmu k zaslouženému ocenění ! Patři samozřejmĕ I těm, které se o titul a pohár zasloužily loni.!!. A panu trenerovi Teplému gratulace rovněž.

  • 28.2.2020 (18:43)
    Permalink

    Přetlačili jste fotbal i hokej a to je co říct. Navíc vám to děvčata moc sluší. Za našich mladých let jsme takovým krasavicím říkali šťabajzny.

  • 29.2.2020 (19:32)
    Permalink

    Obrovská gratulace celému kolektivu. Mám z vás radost a navíc se mi zdá, že se dostáváte do pohody, to je před play off bezvadné. Zvláštní gratulace Jirkovi Teplému za všechna ta léta, co volejbalu věnoval a věnuje. Vzpomínám na doby, kdy jsem vám tak trochu vypomáhal (éra Evy Štěpančíkové…atd). Teď už jsem jenom zvídavý divák a moc vám všem fandím.

Komentáře nejsou povoleny.